Безплатно мобилно приложение за прозорци от VEKA

16.08.2016

Безплатно  мобилно приложение за прозорци от VEKA

Модерните прозорци са истински мултиталанти. На какво са способни може вече  да се научи от новото мобилно приложение на VЕКА. Наред с полезна информация за ПВЦ прозорците, то съдържа калкулатор за изчисляване на енергийната ефективност на дограмата и конфигуратор, с който могат да се създадат и запазят проекти  по индивидуални идеи.

Новото приложение на VЕКА  използва високата разделителна способност и размера на таблетния дисплей , за да демонстрира цялостно на интересуващите се хора модерния и ценен продукт пластмасова дограма.

Тук се обясняват  особеностите на пластмасовите  прозорци от профили с качество от клас А по EN 12608 - напр. по отношение на стабилност, изолация и лека поддръжка, като се представят най-важните системи на VЕКА с техните специфични предимства. Представено е и голямото многообразие от над 50  цвята и декори за прозорци.

С помощта на интегрирания енергиен калкулатор потребителите могат да зададат важни параметри на собственото жилище и да определят икономията на енергия след монтажа на модерни прозорци. Конфигураторът на приложението предоставя възможност за реализация на творчески идеи с профили VЕКА. Тук могат да бъдат избрани измежду няколко класически и модерни типа сгради и видове фасади, които по желание да се комбинират с различен цвят дограма. Могат да се обработват и снимки на собствения дом, за да се получи максимално близка до реалността картина. Който е намерил своята дограма няма нужда дълго да търси кой да му я изработи- приложението води бързо и комфортно до партньорите на Vека в близост /  в Германия/.

Безплатното приложение за iPad може да се изтегли от App Store. В скоро време ще бъде предложена и версия за потребителите с операционна система Android на своите таблети.

назад