Нови профилни повърхности само за клиенти на VЕКА

08.12.2016

Нови профилни повърхности само за клиенти на VЕКА

 

Veka Spectral представлява качествено ново покритие за профили. В случая става дума за самостоятелна разработка на VЕКА, предназначена  само за клиенти на фирмата. По този начин партньорите на Vека ще се открояват допълнително от конкурентите на пазара с уникалните си прозорци, непредлагани от друг.  

Премиерата на пазара е с цвят антрацит ултрамат. Благородното тъмносиво в момента е силно търсено от клиентите.  Силно матовата повърхност с ниска отражателна способност придава особена оптика  в дълбочина. Това се допълва от уникалното усещане при допир, което просто кани за повторно докосване. Всичко тово дава основание за силен интерес особено в дизайнерски ориентираните потребители, архитекти и проектанти.

През първото тримесечие на 2017 г. програмата от предлагани цветове  Veka Spectral ще се допълни с 2 нови декора – прозоречносиво ултрамат и умбра ултрамат. След това ще следват нови цветове – технологията позволява множество варианти, напр. с различни металикови и дизайнерски ефекти. Подсилената лакирана повърхност е не само устойчива на драскане и изтриване, тя се отличава с висока устойчивост на атмосферни условия и дълготрайност.

Тя има отблъскващи мръсотията свойства и е лесна за почистване, същевременно намалява поемането на топлина при слъценагряване. Това се потвърждава от обстойните тестове на натоварване и изпитания на материала в рамките на многогодишния развоен процес.  

назад