VEKA Feinstruktur
Повърхности

VEKA FEINSTRUKTUR

Линията за декоративно фолио VEKA Finestruktur е нова, собствена разработка на VEKA, която предлага на производителите на прозорци с профили VEKA още по-големи възможности за дизайн на PVC дограма с цветни повърхности. Повърхността е с фина текстура, която ѝ придава матов вид и позволява на падащата светлина да се отразява в различни посоки от малките неравности в материала. Външният вид и усещането са много сходни с тези на алуминиевите прозорци с прахово покритие.

Повърхностите са отлично съчетани със съвременни архитектурни стилове, като например модерния индустриален вид, и са първият избор за прозорци с най-актуалните цветове - независимо дали става въпрос за еднофамилни къщи или жилищни блокове, обществени сгради или търговски обекти.

Благородни цветове в моден тренд - фино текстурирани и матови

Цветовата гама VEKA Finestrktur включва осем модни в момента цвята за прозорци: антрацитно сиво, шистово сиво, базалтово сиво, умбра, черно, кварцово сиво, сребристо сиво и бяло. Това означава, че новите повърхности изглеждат особено добре в модерната архитектура, но и за клиенти, които държат на дизайна.

Цветове VEKA фина структура

Лесни за обработка и устойчиви

Всички профили с декоративни фолиа от гамата на VEKA Feinstruktur са толкова лесни и надеждни за обработка, колкото сте свикнали от предишната цветова гама на VEKA. Високото качество на фолиата води до особено висока издръжливост на надраскване, слънчена радиация и на външни влияния. Това се потвърждава от обстойни тестове за устойчивост на атмосферни въздействия и натоварване, при които фолиата постигат изключително добри стойности. Това означава, че профилите са добре защитени от повреди от обработката до монтажа за много години напред,също и благодарение на намаленото поглъщане на слънчева топлина.