VEKA SPECTRAL

VEKA SPECTRAL

VEKA SPECTRAL е напълно новоразработена дизайнерска повърхност, която придава безпрецедентно естетическо измерение на PVC прозорците и вратите. Като уникална многослойна система, иновативната технология на повърхността съчетава блясъка на едноцветно PVC фолио с втвърден лаков слой.

VEKA SPECTRAL може да впечатли по няколко начина - визуално с изключително матово покритие, тактилно с кадифено усещане и технически с изключително висока устойчивост на механични и химични въздействия. Уникална комбинация от търсени характеристики, която ще зарадва собствениците на сгради, които се интересуват от дизайн.

Визуално завладяващ
Неустоимо на допир
Технически зрял
VEKA SPECTRAL

vcv

Модерни нюанси

VEKA SPECTRAL се предлага във внимателно подбрани нюанси, които допълват перфектно модерните архитектурни стилове и замисления дизайн. Гамата се разширява непрекъснато.

Технически перфектно

VEKA SPECTRAL е прахоотблъскващ и особено лесен за почистване благодарение на ефекта против пръстови отпечатъци. Благодарение на високоразвитата технология за довършителни работи повърхността е особено здрава и има много висока устойчивост на износване. Взискателните симулации на околната среда в лаборатория и в реални условия потвърждават високата устойчивост - в съответствие с изискванията на RAL и не само. Даваме 10-годишна гаранция за устойчивостта на атмосферни влияния.

Препратки

Тук представяме особено успешни обекти като референции, където профилите за прозорци и врати с повърхности VEKA SPECTRAL допринасят за цялостен забележителен резултат. Позволете ни да ви вдъхновим!

VEKA SPECTRAL
VEKA SPECTRAL
VEKA SPECTRAL
VEKA SPECTRAL